Joj evo fakat se extra krenuo na 1 poziciji ubjedljivo ali Henry mi odbija poziv. Ali hajde skontat ćemo se , obećat ću mu Berkampa
hehe , i prepostavljao sam da ti bez Shevcenka teško može proći , svi ga vole , mada ja idem na to da kupim samo igrače Arsenala tako da ako budem igrao protiv Milana u kakvim finalima da vidim cijelu ekipu...Jer ipak Milan bez Shevcenke teško da može.
Konačno sam počeo shvaćati igru. Možda nakon ovoga napustim pravo i upišem menagment i počem se baviti tiom poslom.
Joj taj fudbal , najvažnija stvar u životu.
P.S Valjda će sljedeće godine Arsenal ostati pri snazi pred kraj finala , red bi bio da i oni osvoje Ligu prvaka , ipak govorimo o najjačem klubu na planeti. Samo što imaju preiše utakmica i veoma teških derbya pred plufinale i uvijek na kraju se umore i dogodi se ono najgore.
Bez obzira što je Zidane proglašen igračem godine 2003 , svi koji vole fudbal i koji se razumiju u njega znaju da je Henry ipak najbolji igrač svijeta .
Sve što ima Zidane ima i on , samo što je veoma brži od njega , možda čak najbrži igrač poslije Carlosa.
I tako u nedogled.