Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Znaci,ako zna jedna glupost kao sto je bluetooth stvarat probleme,zasto mislis da jedna veca stvar kao sto je GRAFA nece radit?
|
to nije "jedna glupost" nego valjda komad opreme s kojim se najcesce desavaju problemi s driveri pod windowsima. Posaljem ti ja jedan cije drivere smijes instalirati samo jednom. Probaj staviti drugu verziju (cak i nakon deinstalla prve) ili samo reinstalirati postojece....neces ni u safe mode vise uci (a u njemu se uopce ne dizu takvi driveri sto je zanimljivo

).
imam jos jedan gigabytov koji ce nekad raditi bez problema, iduci put vise isto neces bootat windowse. Uglavnom prije instalacije acronis pa ako upali sve 5 a ako imas manje srece vracaj image pa probaj iz pocetka.
eto, ukratko samo moja iskustva s BT adapterima a bas se s njima i nisam puno gnjavio jer su mi mobiteli uglavnom dolazili s zicom koju i dalje prefiriram 10x vise od plavog zuba. Da pocmem nabrajati sve probleme za koje znam da su ih ljudi koje poznajem imali mislim da bi doso do max character problema.
Tako da ipak mislim da su BT adapteri malo gora stvar od promjene graficke.
Inace, isto se slazem da jebes takvu graficku za koju moras reinstalirati windowse. Nije mi tesko i ne traje dugo ali zasto bi to morao raditi. Kazu neki da to ta graficka trazi - trazi ona PM a ne reinstall. Jel pise na kutiji? Ne pise. Dakle ne trazi ona nista nego traze bugovi u njezinim driverima. A ne znam koja budala moras biti da ides braniti proizvodjaca ciji driveri ne valjaju? U zadnje vrijeme setam izmedju ATIa i nVidie i ne mogu reci da sam imao tehnickih problema s driverima. No recimo ladno sam odjebo nvidiu kad su izbacili full screen video on sec. display opciju iz drivera. Sta bi ih trebao braniti sto su budale? Jednostavno sam kupio ATI. Kasnije mi to vise nije bilo bitno u zivotu pa je opet dosla nvidia. Nek nesto opet zaseru ici ce opet ATI. Nije mi jasno kako neki ljudi mogu toliko postati opsesivni komadom hardvera/proizvodjacem istoga da su spremni braniti ih do zadnje kapi krvi protiv nevjernika koju su se usudili napasti te njihove idole?
covjek je ovdje razbio jednu gadnu iluziju (da 4850 jede malu djecu i da je superuber isplativa kartica) i svi su ga napali zbog toga. Sve ovo ostalo...baljezgarije