Evo samo da javim da je instalacija relativno uspješno prošla. Sa Acerom smo dobili DVD na kojem su driveri i za Vistu i za XP.
Jedini problem je bio sa Bluetooth driverima i LAN driverima, odnosno, oni isporučeni na DVD-u nisu odgovarali. No na netu sam odmah našao ispravne drivere tako da sam otišao u device managera, pogledao Device ID - obje stvari su označavale proizvođača - Broadcom. Nakon toga otišao na njihove stranice, i tada sam pogledao one 4 brojke koje označuju koja je verzija čipa da skinem ispravne drivere koji se nađu u sekundi, skinuo, i nakon toga instalacija je bila uspješno završena. Svi ostali driveri priloženi na DVD-u su bili ok.
Inače, kao što sam i rekao, kad se na laptop instaliraju Win XP bez slipstreamanih SATA drivera, ode se u BIOS i prije instalacije prebaci se Disk Mode u IDE. Onda se windowsi instaliraju, te na kraju u device manageru ode na primary IDE channel, odabere update driver, i sa priloženog DVD-a odaberem AHCI inf file i instalira. Nakon toga slijedi restart kompa i odmah u BIOSU vrati se Disk Mode u AHCI, i nakon toga sve radi kako treba.
Može lock teme, a ako kome zatreba pomoć kod instalacije na ovakav model laptopa, slobodno se javi.