View Single Post
Staro 05.11.2008., 20:48   #98
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ma radi se o tome da bi trebao imati nekakav racun da se vidi da je netko 'strucan' ugradio bilo sto i naplatio ti, to je kao potvrda da nisi sam polomio nesto ili napravio bilo kakav kvar (jer si neuk!)... recimo sama trgovina di si kupio nesto ili neka druga trgovina, servis, itd...

Mene je iznenadilo to sto je frend spljugo garanciju takvim nacinom ograđivanja trgovine, iako nije bilo nista polomljeno vec izgoreni tranzistor i otopljeno malo plastike na mbo, pa nije ju sigurno uzeo palit upaljacem, a i to mjesto ostecenja je skroz na dnu, dakle daleko od bilo koje druge komponente koja se spaja na mbo.

Sto se tice sklapanja u samoj trgovini, sto je isto zaheb, ako im uleti neka gljiva sutnu mu naljepnicu na kuciste i garanciju na godinu dana na komplet, (pa imas opciju da nadoplatis jos za 6 ili 12mj garancije!) bez obzira sto imas recimo bfg grafu koja ima garu 10 god ili buffalo memoriju...
naravno ako platis vise dobijes normalno garanciju, bez naljepnice na kucistu, ali uvijek prvo idu na zajeb...
bilo je vec price o ovome negdje tu na forumu...
bluefluid je offline   Reply With Quote