Citiraj:
Autor bluefluid
@generic - ok, bilo koji komad hardvera za koji postoje bilo kakvi upravljacki programi (bilo to naknadna instalacija ili unutar win), svejedno, kuzis valjda sto sam htio reci
|
Ni to ti ne drzi vodu. Samo primjer da te razuvjerim. Imao sam blusoleil bluetooth adapter i nakon toga sam stavio dlinkov sa widcomm driverima jer mi taj bluesoleil nije radio ono sto sam htio od njega,i vidi vraga , stalno neki problemcic,dok nisam dobro ocistio drivere rucno.
Drugo,stavio sam pinnacle hibrid TV card 310i poslije deinstalacije vgear analog tv kartice i vidi vraga opet problemi dok nisam rucno izbrisao sve mogu drivere i fajlove za koje sam znao da su povezani. Tek onda proradila.
Trece,stavio sam creative audigy pci karticu nakon neke tamo genious kartice i sve RADI KAKO TREBA bez ikakvih problema. Ima jos puno toga kao sto je raspored instalacije raznog hardware-a na laptopu,recimo BT na IBM-u itd itd......
Znaci,ako zna jedna glupost kao sto je bluetooth stvarat probleme,zasto mislis da jedna veca stvar kao sto je GRAFA nece radit? Ali nisam bacio dlink bt u smece niti pinnacle nego sam sredio da sljaka i sad sam prezadovoljan.
Sorry svim na OFFTOPICU ,cisto da se razjasne neke stvari
Citiraj:
Autor Gilbert5
Pa, kaj ako preferiram i sugeriram envidiju? To je zabranjeno? Tablice su napravljene bez predrasuda, a na meni je da pišem kaj mislim.
Rasplet je jasan, ako je monitor 20" na više - ati....što sam tu krivo rekao?
Ako je 19" ili manji, uzme se envidija jer je jeftinija i FPSi su podjednaki.
|
Svaka cast na trudu da ostanes objektivan,svaka cast na trudu da napises review sto bolje,svaka cast na tablicama. Ali IMHO bolje bi bilo da si reinstalirao. Zbog sam cinjenice da ATi ima problema kad ubodes karticu u OS koji je imao NVIDIJU u sebi prije toga. Mozda bi se tablice izmjenile,mozda i ne bi,ali sad je sve ostalo na MOZDA. Mozda i ne bi bilo toliko problema. ALi eto,radi toga se stvorila strka zbrka.
Prijedlog: Napravi opet iste testove,ali obrni situaciju,stavi najprije ATI,pa nvidiju.