View Single Post
Staro 05.11.2008., 20:33   #131
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ti si po svojim riječima namjeravao napraviti objektivan test, i da, tebi je bilo bitno

Cijeli "zaključak" je pljuv-hrač zbog toga kaj se tebi nije dalo/nisi imao vremena/nije te bilo briga napravit par stvari koje su osnova benchanja.

Čak sam i ja kao osvjedočeni mrzitelj Jen-Hsun Huang-a napravio reinstal becheva i jedne igre

A kaj ti pričaš neiskusnim userima?

Da jebo grafu koja ne radi nakon Nvidie, da ak radi Nvidia mora i ATI a ako ne onda je bulšit?
Opet isto tepeš.

Citiraj:
Cijeli "zaključak" je pljuv-hrač zbog toga kaj se tebi nije dalo/nisi imao vremena/nije te bilo briga napravit par stvari koje su osnova benchanja.
I? To je protiv pravila? Protiv tvojih stavova da, ali tko si ti da govoriš što je ispravno a što krivo? Pitao sam te za sajtove i pce metodologiju, nisi odgovori. Piato sam te kako je moguće da dvojca imaju iste probleme u stalkeru, nisi odgovorio. Samo flejmaš kako tebi paše jer pazi, problema sa presvetom kravom se ne smije imati jel? Da li PCE nakon svake grafe reinstalira OS? Koji sajt to radi? Link?

Ovo nije bio profi test, što je vidljivo. ovo je bio moj prvi pokušaj, oduzelo mi je puno vremena i smatram da su rezultati ispravni jer se poklapaju sa ostalim rezultatima priznatih sajtova. Te sitnice su nebitne u cijeloj priči, iznesao sam svoje mišljenje i istinu kakvu sam ja doživio. Na tebi je da pobrišeš thread jer to možeš i zato što se na tvom pf-u spominju opće poznate stvari sa ATI-em, i driverima...a tebi to ne paše. Google ne zna lagati, pa pogledaj još jednom link koji sam ti bacio u zajebanciji.

Prosječan user ne briše os kod promjene grafe, problemi su se manifestirali na opisani način. Prosječan user...a to je 97% ljudi ovdje.

Citiraj:
Autor generic Pregled postova
A čuj, već sam rekao da min fps u COD4 na većim rezolucijama ne drže vodu.
A i problemi s prikazom smo vidjeli da mogu nestati.
IMHO, trebao si to malo istražit zašto se događa.

Također onaj dodatak da 8800 GT tijekom pola godine nije zadavala probleme jasno sugerira koga simpatiziraš.

Kao što si rekao, nije ciljano kao stručni review, već kao pogled prema realnosti i što se toga tiče, čista petica. Većini korisnika će se to događati što i tebi. Ali ipak treba naglasiti da je moguć i drukčiji rasplet.
Mda, boli me kifla zakaj je u COD4 atica zakašljala jednom. Nisam pro da se zajebavam s time.

Pa, kaj ako preferiram i sugeriram envidiju? To je zabranjeno? Tablice su napravljene bez predrasuda, a na meni je da pišem kaj mislim.

Rasplet je jasan, ako je monitor 20" na više - ati....što sam tu krivo rekao?

Ako je 19" ili manji, uzme se envidija jer je jeftinija i FPSi su podjednaki.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote