05.11.2008., 19:24
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor Armand
Su izvini, evo citam ovaj thread ponovo ispocetka da vidim da mi sta bitno nije promako, pa me je ova stavka malo dovela u razmisljanje. Pored ovih karti, koji jos hardware je podrzan nativno od strane maca. Pitam to iz razloga jer postoji mogucnost da nekad u skorijoj buducnosti dodjem do neke love i da se bacim u shoping, tj da idem kupovat neku novu masinu . Cini mi se da je ovo mjesto gdje cu prije dobit odgovor nego li u "konfiguracijama" jer tam sam se zanjih dana nagledao svakakvih nebuloza.
Ajmo ovako.... wolv, su, baja i ostali, da sada raspolazete sa nekih 4000 kn i da trebate da sastavite konfiguraciju sa najvecim procentom mogucnosti da sve proradi out of the box(mreza, zvuk, grafika) , sta bi kupili?
|
LINK
Citiraj:
Pogledaj moj sig, tamo sve radi savrseno (naravno uz poneki kext odnosno package koji su dio popularnih instalacija vec duze vremena), najbitnije su ti ploca pa grafulja. Ciljaj na P35 i P45 chipset i neke od ovih grafulja koje sam nabrojao. Nazalost P5K-E WiFi (koja mi se pokazala najbolja) vise nema za kupiti, ali citam i cujem da Gigabyte-ice P35 rade isto tako odlicno, detaljnije imas tu:
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2
Nadalje, obavezno SATA przilicu, SATA disk i tako
|
Upravo tako, novi chipseti i grafe, uglavnom ono što je novije. Isto tako kako je SU rekao, što sličniji Mac HW, jer je on najbolje podržan!
|
|
|