Citiraj:
Autor LUXX
Uglavnom zašto ga svi ti "strucnjaci" napadaju?
Zato što se usudio usporedit nVidiju i ATI.
Isto bi ispalo da je usporedio AMD sa Intelom.
Pametnih ima uvijek
|
žilberte, svaka cast za review!
ovi napadi su izgleda izljevi gnjeva i frustracija nakon naglog splasnuca pocetnog ushita ljudi koji su uzeli nove radeone - da se razumijemo, ati je napravio sjajan posao i konacno su se vratili na noge, citava 48** serija je brutala, ali njihove grafe su uvijek imale problema s driverima i ocito se toga jos nisu rijesili.
Netko je spomenuo izbjegavanje instalacije CCC-a - osobno sam ga instalirao nekoliko puta i sve sama losa iskustva, u zadnje vrijeme sam ga nadaleko zaobilazio. Zalosno je sto ima jako puno ljudi kojima je on pravio probleme, a jos zalosnije sto je to ati-jev softver koji bi MORAO radititi kako treba, a ne od neke trece kompanije pa da se ima izgovor 'a eto, jbga, nekad bas ne radi'...
S druge stane, problema s nvidijinim driverima sam imao samo nekoliko, i to samo u beta verzijama, finalne verzije su uvijek radile perfektno...
No eto, iskustava ima razlicitih, i razloge za ili protiv kupovine neke grafe nikako ne bi trebali traziti u driverima, ako nesto zelis to i kupis, naravno ako mozes... a ovako drvlje i kamenje po covjeku jer je iznio svoje misljenje nema smisla, da zelim kupiti 4850 i nakon citanja ovog reviewa bih ga kupio
@Bruno - to su gluposti, pa kako mozes tako razmisljati, daj zamisli da kupis plocicu rama i da moras napraviti reinstall OS-a jer eto taj komad hardvera to zahtijeva?! Pa katastrofa, to bi trebala biti krajnja opcija koju bi korisnik moga napraviti radi eto veceg izgleda da ce se odredjeni problemi na taj nacin izbjeci, a nikako uvijet!