05.11.2008., 15:48
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Killer_99
Postovani kolege, evo da vas jos jednom zagnjavim za pomoc,...
Jucer se vozim doma s faksa i zaustavi me murjak da nisam stao na prijelazu vlaka ( gdi nema onih branika ) i sad ono istina da se nisam doslovce zaustavio.
Dopeljal sam se valjda max 20 i u prvoj brzini, i nikako da me ostave i globi me sa 500 kn.
Umeduvremenu se prepaljalo jos 3 lika isto tako ko ja, normalno oni imaju VŽ tablice i nece nje zaustavit ( dogadaj se odvio u podrucju varazdinske zupanije, a ja imam KR reg ).
Kad sam to napomenuo kolegi od ovoga kaj mi pise kaznu, a on meni da ne vidim dobro ( posteno je povisio ton ). Nakon toga nisam vise se usudio bilo kaj komentirati nego uzeo kaznu i oso doma i sad ,me zanima e ima kakvih mogucnosti da se zalim na kaznu buduci da su me doslovce isprepadali i ponizili?
Mislim ono kakvi su mi izgledi da mi se uopce primi zalba i kako bi ju formulirao?
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
|
Ako budes zalbu bazirao na cinjenicama da se murjak okomio na tebe iz cista mira te je sve lazirano ... sigurno nece proci kod suca, mislim ono, nismo mala djeca.
Da sam na tvom mjestu probao bi prije sa kajanjem te molbom da ti se zbog " fiktivno" loseg imovinskog stanja ukine kazna, ili barem prepolovi.
|
|
|