View Single Post
Staro 05.11.2008., 14:23   #89
dUG1
Premium
Moj komp

dUG1's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ispricavam se ak je krivi topic/podforum al eto, ova tema je aktivna pa da ne otvaram novu.

Situacija je sljedeca:
nasao sam jeftin monitor sa dobrom slikom i pivotom (nije tolko presudno al kad je vec tu ) LG L226WU u HGspotu (1600kn).
Rekoh odlicno, idem ga odmah uzet. Provjerim dal je dostupan; je.

Dolazim u HGspot, monitora NARAVNO nema. Prodavac mi kaze da ga mogu naruciti ali ce se raditi o samo 1 komadu za kojeg nema pojma koje ce biti boje i kojeg moram uzeti bez obzira na moguce bad pixele ili nesto slicno.

Ovakav odgovor me dosta iznenadio. Ocito se radi o modelu koji se dobro prodaje, te bi posiljka od 10-15 komada planula sigurno (za razliku od onih prastarih Samsunga koje drze tamo vec ohoho ). Dobio sam osjecaj za filing da im se uopce ne da prodavati...

Daklem, trebao bih vas savjet - da li mogu nekak "zamoliti" (znam da je ovo u sferi SF-a ) njihovu nabavu da nekak naruce tih par komada koji ce im ljudi sigurno kupovat ili da trazim dalje? Ova varijanta sa 1 monitorom kojeg moram (ovo je isto glupo) uzeti mi se bas i ne svidja

P.S. nakon sto sam dosao doma (sat-dva kasnije) oznacili su monitor kao nedostupan, sa jos nekoliko njih. Pohvala za azurnost
dUG1 je offline   Reply With Quote