05.11.2008., 14:14
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor estugarda
U HGSpotu u Dubravi su mi prije par mjeseci htjeli prodati JAKO stari MX1000 pod novi. Ja platio, oni meni dali paket, a kad ono totalno razderana kutija. Na licu mesta sam otvorio paket i vidio da je logo miša izlizan, a u onim reškama izmedju gumbova je bilo pola kile blata od znoja, suhe koze i prljavstine. Onda je uslijedio jedan od mojih najzivcanijih ispada ikada (narocito zato jer vise nigdje nije bilo za kupiti mx1000 sa dobrom baterijom osim u HGSpotu). Toliko sam se derao da su mi bez komentara vratili novac.
I BTW jos uvijek nisam nasao MX1000 sa normalnom/ispravnom baterijom. Ova zadnja serija koja je posljednjih mjeseci kolala po svim ducanima u ZG (i od svih dobavljaca) je imala neke cudne baterije koje nisu drzale vise od 2-3 dana (a trebale bi 21 sluzbeno, odnosno 14 dana koliko drzi moj stari mx1000). Inace se MX1000 ne proizvodi vec duze vrijeme. Nisam gledao zadnjih mjesec dana, pa ako netko mozda zna bio bih zahvalan na informaciji.
|
Isti problem imam sa G7, doduše, nabavio sam novi nedavno preko e-Baya, pokušaj tamo...
|