View Single Post
Staro 05.11.2008., 13:35   #113
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
M
Stavi novu grafu nakon Nvidie, stari Winsi, bogtepita koliko smeća od Nvidia drivera, ni ne pokuša lupit frišku instalaciju igre i bencha koji mu radi probleme ali zato hrač, pljuv, flejm dere bez beda...

O tome ja pričam

kasnije deblji post, ali sta kazes na moj problem s hd4870 crossfire setupom?
povremeni bsod s ati drivers stopped responding, onaj famozni recover gdje sve freeza na par sekundi, pa tu i tamo freeze u aoc-u cijelog sistema (taj problem je opjevan vec na netu, i nemaju ga svi da mi ne uskoce ovdje oni s spikom "kod mene sve 5, ti si nesposoban"), pa jebanje s instalacijom i uninstalacijom drivera na visti 64 bitnoj (nije zbog viste, jer kod serije 3xxx nije bilo tih problema upravo na toj visti) xxx puta jer ostaju neki fileovi u system folderu i regystry-u, pregrijavanje i grijanje cijele kuce, etc?

grafa je super po performansama, ali ispada da bi dobio gotov proizvod (i to je upitno jer nekim ljudima ni svi ovi postupci ne rijese sve probleme) moras instalirati iznova os, staviti samo jedne trenutno najstabilnije drivere i njih se drzati, update-ati bios na grafi, ne instalirati ccc koji dolazi od samog ati-a, staviti odgovarajuci aftermarket cooler da bi dobio tišinu i hladnoću...
Za one koji bi tu uskocili s spikom "kod mene sve 5, ti si nesposoban" nek lijepo procitaju gornji dio gdje kazem da se ti problemi ne pojavljuju kod svakoga, ali ih je prepun internet.

U pitanju je btw kod mene cisti reinstall viste (nakon hd3xxx serije) i nikakva nvidia nije ni prismrdila ovom sistemu. Sve lijepo radi par dana kako je, sistem stabilan i na orhosu/primeu i na vishe 3dmarkova, vantage-a i onda se dogode random crashevi vezni uvijek uz ati hd4xxx seriju .
edit - i na default postavkama sistema je ista prica da nebi bilo.

Zadnje izmijenjeno od: Pippincro. 05.11.2008. u 13:49.
Pippincro je offline   Reply With Quote