Citiraj:
Autor Gilbert5
Ne slažem se.
Kao da sam ja prvi koji imam problema sa serijom 48*0? Kao da sam ja prvi koji ima problema sa ati driverima? Sistem je bio kompletno obrisan od starih drivera, nije moj problem kaj neke kartice žele samo čisti instal winsa.
Dajem info koji sam doživio, nemam razloga prešutiti probleme. Potrudio sam se dati optimalne uvjete obama karticama, baš kako je u real life-u. Ovo nije bio pokušaj stručnog reviewa, već baš pogled prema realnosti.
|
Već na ovom threadu ti se javila hrpa ljudi da im radi i CCC, driveri...benchevi, toxic taktovi grafe a bogme imaju i sve detalje u igri
Dakle sve ono na kaj se ti žališ u zaključku...
A sad na kraju si zaključio da te ne zanima više jel do grafe Windoza ili drivera...da mora delat kak treba jer Nevidia za razliku od 4850-dela
I čudom se čudiš kaj si stavio nakon Nvidie ATI u komp i imao sranja sa svim i svačim, mda
Citiraj:
Autor Gilbert5
Kada smo kod flejmanja, kaj si ono prošli tjedan tvrdio za oblake u far cry-u (znaš uglavnom o čemu je bilo riječ)? A u članku je bilo sve obješnjeno...prešutio si info i bacio udicu. Edit: - evo
|
To je drugo, zanimalo me koliko ljudi stvarno čita reviewe.
Nisam stavil Nevidiu u komp pa njalke kak je bulšit a da ne isključim svoju grešku ili instaliranog softa