Citiraj:
Autor Jelc
Jesi se žalio na probleme sa nedostajanjem textura, rušenje CCC-a, probleme sa driverima...sve su to simptomi sistema zasranog starim driverima.
A ono sa nedostajućim detaljima ti je očito bilo tak jako zanimljivo da si više puta postao i prigovarao da gle čuda radi na Nevidii a gle ATI...dok me nisi povukao za jezik
Benchevi ista stvar...
Gle-ne smeta mene prepucavanje na temu ATI-Nvidia ali si počeo pretjerivati sa nekim stvarima koje su tvoja greška, jednostavno daješ kjudima krivu informaciju...
Na nekom drugom threadu takva spika još i nekak ali na ovom gdje bi user trebao dobiti nekakav info o tim grafama-baš i ne.
Ukratko-ako si imao smeća u sistemu i nisi imao friške Windoze ili barem bencheve i igre ne možeš zahračkat grafu zbog toga a kamoli dat objektivnu procjenu.
A baš to si u zaključku napravio 
|
Ne slažem se.
Kao da sam ja prvi koji imam problema sa serijom 48*0? Kao da sam ja prvi koji ima problema sa ati driverima? Sistem je bio kompletno obrisan od starih drivera, nije moj problem kaj neke kartice žele samo čisti instal winsa.
Dajem info koji sam doživio, nemam razloga prešutiti probleme. Potrudio sam se dati optimalne uvjete obama karticama, baš kako je u real life-u. Ovo nije bio pokušaj stručnog reviewa, već baš pogled prema realnosti.
Sanjaš ako misliš da sajtovi/novine koji se bave testiranjem hardvera, svaki put imaju čiste winse.
Kada smo kod flejmanja, kaj si ono prošli tjedan tvrdio za oblake u far cry-u (znaš uglavnom o čemu je bilo riječ)? A u članku je bilo sve obješnjeno...prešutio si info i bacio udicu. Edit: -
evo