Vidiš, ne znam koji postotak ljudi ovdje briše igre pa ponovno instalira kada mijenja karticu, ali procjenio bih da 98% ljudi ne pada na pamet reinstalirati igru. Također, ako je potreban reinstal winsa, radije neću kupiti tu grafu. A i od testiranih igara, sve su radile...kako se može i vidjeti. Crysis da ne radi sam skužio tek kada sam otkrio da mi se novo instalirani warhead ruši. (Inače, crysis je za vrijeme reviewa radio, ali sa promjenom drivera ((far cry fix)) je odbijala poslušnost.) Tako da tvoja teorija pada u vodu.
Igra crysis warhead je sa HD4850 bila instalirana poslje završetka reviewa i odbijala je rad. Nisam reinstalirao niti išta mjenjao u postavkama, samo sam stavio GTX-icu i igra je normalno proradila. Zato sam i ponajviše prodao tu HD4850...
Ne, ne slažem se da uvjeti nisu bili optimalni. Usporedba nevalja zato što nebitni mark nije prošla atica, i zato što se desila pogreška u stalkeru? Rezultati se poklapaju sa svim reviewima izvana, tako da ne prihvacam zamjerku za loše testne uvjete.
Nisi odgovorio kolika je mogučnost da ja i Shaper u stalkeru imamo iste probleme?