Nitel
Ovako, krepala mi graficka prosli ponedjeljak, i u utorak ju ja odnio na servis. Tip bio neki stariji, skroz ljubazan, i nimalo nije davio glupim pitanjima - pitao samo sto se dogodilo, tj kakav je kvar, trazio me da mu dam racun (jamstveni list), j mu ga dao, i rekao je da je sve u redu, grafa pod garancijom, da ju ostavim, a on ce ju poslati na servis a oni ce me nazvati kada provjere da zaista ne radi, i onda naruce drugu. Covjek me cak pitao jel mi treba nesto iz kutije (donio sve, bundle, upute i sl.), pa ako treba da si uzmem, da njima smao karticu ostavim jer ako ne radi ionako da cu novu dobit. I to je sve bilo super. Ali sada ono malo manje super. Proslo gotovo tjedan dana i ja sad ovaj ponedjeljak zvao servis da vidim u kojem je to stadiju. Javio se neki mladi tip (barem je zvucao mlado), i ja mu rekao da me zanima sto je sa karticom Point of View 8800GT koja glasi na moje ime (tj ime tipa od kojeg sma ju kupio prije nesto vise od pola godine). On se poceo nesto izmotavati, nesto kao "Mmmmm, neeee znaaam. Ajde ja cu vas nazvati sutra kada saznam sto ej s njom, sada ne mogu, guzva je". Ja ponudio covjeku da mu kazem na koji broj me moze dobiti, u slucaju da su mozda i krivo zapisali, i da ne mora traziti ga. On: "Maaaaa, ovaaaaj, ne treba. Naci cu ja to. Imamo ga mi tu negdje, daaaaa, mislim da ne reba". I sve mi bilo jasno. Naravno, nije nazvao.
E sad, ono sto je poanta svega ovoga, nije da ovdje pokazujem neki biser, jer vidio sam ih i vecih, nego zanima me ima li netko iskustva sa Nitelom, po mogucnosti sa istom stvari (reklamacijom pokvarenog proizvoda), jer zelim znati za koliko mogu ocekivati da cu ja dobiti graficku karticu nazad. Pa molim vas, ako netko zna nesto ili ima predodzbu, vazno mi je dosta (ocito, jer sad pisem sa sestrinog kompa)