Ja nisam radio u vemilu, ali sam radio u jednoj isto tako velikoj firmi, i mogu reci da stanje nije bilo bas tako grozno kao po pricama iz vemila, ali da je bilo divno - nije. Nemali put sam morao mazati oci ljudima koji su dobivali svakakve komponente, ali to je bio dio posla koji si jednostavno morao, jer jedan radnik ne moze okrenuti cijelu poslovnu politiku tvrtke.
S druge strane, vec sam godinama kupac svih vecih trgovina inf opremom i mogu reci da je sve to ista stvar, sa vecinom trgovina moze doci do problema sa neispravnim komponentama i sl. jer to je normalno i ne krivim prodavace sto se npr hard pokvario nakon 3 tjedna koristenja, krivim one koji ne uvazavaju jamstvo ili one sto misle da hardver koji prodaju istog trena postaje kupceva briga i da oni vise nemaju obvezu s tim hardverom. Iz iskustva kao kupac reci cu da vemil ima najbezobrazniju uslugu, konkretno mislim na reklamacije, neprofesionalnost (npr 3 dana ih zovem na sve moguce brojeve iz glavne ZG poslovnice, a nitko se ne javlja), odnos prema kupcu (totalno neprofesionalno i svoje gafove prema kupcima ne pokusavaju rijesiti vec se brane na iskustvo i znanje) i slicno.
Isto tako, losih trgovaca i osoblja ima uvijek, jer rijetko koja firma ima volju uloziti u svog radnika i platiti mu bilo kakvu edukaciju kako bi taj isti prodavac imao pojma sto prodaje, kako to radi i slicno. najjednostavnije je naci nekoga "na ulici", dati mu posao i onda ga kasnije kaznjavati jer je dao krivu informaciju i na taj nacin zeznuo kupca.
Najveci problem je sto smo mi kao kupci ipak osudjeni na kupnju u takvim trgovinama jer osim najnize cijene koja je ipak kljucni faktor pri kupnji, svi znamo da su te velike tvrtke istovremeno zastupnici velikog broja proizvodjaca hardvera i sve se njima vraca na servis tako da se samo vrtimo u velikom zacaranom krugu koji izlaza bas i nema. Jedino preostaje nada da ce se poslovne politike nekih tvrtki radikalno promijeniti i shvatiti da su kupci njihov izvor prihoda i da bi se prema njima trebali odnositi sa puno vise postovanja