Citiraj:
Autor Gilbert5
No-no.
Sada sam ja kao jedini flejmao, daj molim te. Tebi je u svakodnevici da malo bockaš okolo, podhebaš kako envidia vara. To je ok, u jednu ruku jer se nazire da ne misliš ozbiljno, a i za admina se kao misli da je objektivniji. Ili ne...
Namjera je bila da se vidi razlika između ove dvije kartice, pošto se u raspravama davala beskompromisna prednost HD4850 karticama ispred 8800GT/S i 9800GTX. Ono što je u tablicama je bitno, moje riječi su manje bitne...
|
Ma naravno, ja sam kao poznat ATI-jevac ali sam svejedno reinstalirao bencheve koji su se rušili sa 8800 i lupio friški instal igre koja je radila probleme
Mislim ono, to je prvo i osnovno kaj treba napravit...
Tako da možeš i te tablice mački na rep kad nisi grafi pružio optimalne uvjete nego si ga zasral al onak...pošteno
Da je po tvojoj metodologiji ja sam trebal napisat da šugava 8800 ima problema sa driverima, ne želi proći bencheve ni na difoltu a kamoli clocknuta, ruši se igra, fale texture i detalji...onak pohračkat pošteno i onda sve na forumu ubjeđivat kak su idioti jer je meni eto, tako radila...jelda?
Citiraj:
Autor Bullet1
Jelc, mislim da bi moderator poput tebe trebao znat gdje je granica. Preferiraš ATi i to već ptice na grani znaju. Ja nemam ništa protiv toga i sve Gilbertove greške si naveo no svakako nije lijepo vidjeti ovakvu prepirku/svađu. Gilbert je, izgleda, nepoželjan na ATi podforumu i tu mu je najveća greška. Smijali su se i Ice-u za njegovu slikovnicu , smijali su se i vserveri za osvrt koji je nazvao review na OC podforumu al to je bilo daleko od truda. Gilbert je imao najbolju namjeru sa ovim testom a to je , riješiti neke polemike oko dvije trenutno najrasprostranjenije grafe na PCEu. Odradio je kako je znao i kako je mogao. Na greškama se uči i mislim da nema potrebe za daljnom "svađom" ovakve dvojice na forumu. Starosjedioc si ovdje i neznam odkud ti volja za ovakvim prepirkama.
Nadam se da moj post neće nestat kao sraletov
|
Jedno je napravit grešku a nekaj sasvim drugo zbog svoje lijenosti hračkat po grafi da ne valja ovo ili ono...useri trebaju dobiti objektivnu procjenu a ne hračkanje po driverima, rušenjem igara i nedostajanju textura itd...budući da to nije bilo do grafe.
To kaj ja preferiram ATI i to znaju i ptice na grani najbolje pokazuje goreopisani slučaj sa Nvidiom...jedno je nekaj volit ili ne a drugo biti objektivan
Siroče malo, nebu ti nitko pobrisal post, Sraletu sam ja i ostali modovi u zadnja dva dana pobrisali već 15-ak jer ga je opet ulovila spamara...pa je i ovaj tako završio.