View Single Post
Staro 07.06.2004., 09:42   #23
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Gabre2
Ja sam bio.
malo sam raazočaran što se tiče dolaska "bijesnih" auta, tipa porsche, dodge viper, impreza, jer ih nije bilo.
Sve neki mali auti kojima su mehaničari izvukli i tri puta više snage nego imaju...
svaka im čast!

Ali je bilo i masa auta koji su radili oko 13 sec, a i manje, a to je rezultat hvale vrijedan. Znači da mu treba 13 sekundi da digne 160-170 na sat!

Jebeš onda Carreru GT i njenih 10sec do 200km/h! a košta da glava boli!

E, a organizatori, ne kužim kako nikome nije palo na pamet staviti semafor na cilju, i negdje na sredini da se vidi tko je napravio kakvo vrijeme i koju brzinu je razvio na tih 1/4milje! TOTALNI PROPUST! jer se na zvučnike ništa nije moglo čut.

plus, ona VIP i Press tribina na početku s desne strane na kojoj je sjedilo sve skupa 100 ljudi a moglo je 10 puta toliko, a debili nisu puštali na nju!
plus otezanje između utrka zbog malog broja auta, strašno.

sve u svemu, ocjena: 3+
Slažem se sa svime. Na VIP Press tribinu smo svi poludili. Pa mogli su smanjit njen obujam, a ne ostavit 1000+ mjesta na njoj za par ljudi.

I ja sam se cijelo vrijeme čudio di su bolji auti. Dobro, bilo ih (Honda NSX, respect ), ali da dođe jedan Bugatti Veyron sa svojih 14 sekundi do 300, pojeo bi ih sve, samo ne znam da li bi uspio stati do kraja staze
Elven je offline   Reply With Quote