Citiraj:
Autor Gilbert5
Ja ne vidim u čemu je problem. Jebeš tu karticu zbog koje moraš reinstalirat windowse samo da ona proradi bez problema. Takav je slučaj bio sa HD3870 ako se ne varam.
Neću nikada zaboraviti muku koju je imao Gumby, kada je otkupio X1950XTX od mene (to je bilo prije skoro 2 godine)...kod mene sve pet, a kod njega nakon 5 instalacija OS-a nikako nije htjela proraditi. Kartica je bila ispravna, ne znam kaj je s njom napravio nakraju. Imao sam i ja dosta ati kartica, i većinom nisam imao problema. Ali nije u redu da radite budalu od mene da ne znam drivere instalirat. S karticom sam imao probleme koje sam imao, s opisom svojih problema sam htio pomoći ostalima da znaju da postoji rizik.
I ne kužim na koju foru ja lažem za stalkera, dokazi su tu.
|
Isuse...
Lijen si i površan, želiš napraviti
objektivnu usporedbu a ne potrudiš se napraviti najosnovnije stvari?
Bio si lijen ponovno instalirati igru ali nisi bio lijen flejmat po forumu?
Trebao si lijepo napisati da si benchao na istim Windozama, da ne znaš da li je konfikt zbog smeća koje ti je ostalo od Nvidia drivera i da su sve igre bile stare instalacije pa bi svima odmah bilo jasno o čemu se radi...
I da, ne treba mjenjati Windoze zbog grafe, dovoljno je reinstalirati igru ili bench (kao što sam i ja napravio kad sam imao Nvidia grafu u kompu)
Samo ja za razliku od tebe nisam išao odmah srat okolo kak 8800 ima problema, da su driveri šljuka i slično nego sam lupio frišku instalaciju bencheva i dotične igre, čisto da vidim da li je problem u tome.
I bio je.
Ali vidiš, tu se naše poimanje "objektivnosti" očito razlikuje...