Citiraj:
Autor ti.le
neznam jel ste uocili da zvukovi oruzja , ali kad ih slusate kod drugih, zvuce kako treba
najbolje mi je kad cujem svoj sarac (mg 42) na killcamu, koja grmljavina za razliku od onoga sto ja cujem, to ce definitivno biti oruzje na tihim stazama 
|
Tocno to ti si jedini skuzio da se drugacije cuju oruzja kada netko drugi roka pokraj tebe nego kada ti deres iz prvoga lica sa istim oruzjem...
A i kada cujem ova pljuvanja po igri o ne igrivosti... covjece pa to je cod4 sa vecim mapama (cak bi castle rekao da je bolji od pola onih mapa u cod-u4)... da nezaboravim makin stazu koliko god je bila na pocetku shebana nakon par puta za recimo S&D je skroz ok...
Uglavnom ova petica mi papa cod4 za dorucak bar sto se tice igrivosti, samo da te puske fixaju i bit ce ok...
Definitivno veci izbor oruzja u cod5 nego u cetvorci di se zna koje je bilo glavno oruzje

(bar ja nisam primjetio da svi igraju sa thompsonom ili stenom koliko je bio slucaj u cetvorci sa malim kalasem :P)
Treyarch ipak nije uspio shebati igru posto su sve dobili na pladnju

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12