Citiraj:
Autor A.J.
pa rekao sam da omnia IMA MMS jel citas ti to il trazis nacin da branis iphone
ovdje navedimo sta koji ima a sta nema. znaci prednosti i nedostaci. na tebi je da odlucis cemu ce tebi sluzit mobitel
rekao si da je iphone ipod pa po tome zakljucujem da ces slusat preko njega i bit ce ti potrebna veca memorija. ja imam ipod od 8gb, na pocetku sam mislio da ce mi biti dovoljno, ali eto stalno je full jer mi je zao obrisat neke albume jer nikad neznam kad ce mi se to slusat dok budem putovao, bio na faxu il bilo gdje.
ne sjecam se da si uopce naveo sta uopce trazis. ovo je tvoj prvi post u ovoj temi. a poslije si samo komentirao cijenu i svojstva a ne svoju potrebu za mobom.
tesko mi je instalirat trazit i instalirat aplikacije jer zaste se j***t sa trazenjem kad sam za slicnu cijenu mogao dobit gotov paket a ne da se ja mislim jel neki majmun to lijepo napravio i hoce li to radit kako treba. ovako znam koga cu krivit kad mi nes ne radi.
opet spominjes izgled, a rekao si da neces vise spominjat. i meni je lijep iphone a ovdje pricamo o KARAKTERISTIKAMA MOBITELA
|
Citiraj:
Autor A.J.
iphone NEMA MMS, omnia IMA
|
Znamo da Omnia ima, ali je poanta u tome da i iPhone ima.
Sad sam naveo što tražim, početkom ovog novog razgovora.
Reci mi sad, instaliranje i traženje aplikacija... Da bi dobio ono što fali, snimanje videa, bolje fotografije, MMS trebaju ti 3 aplikacije. I to je to. Sve ostalo je bonus i dobivaš još mnoge funkcije koje npr. Zamzung nema.
Naravno - karakteristike mobitela.
Utvrdili smo da oba imaju MMS.
Oba imaju po 16GB iz boxa, Omnia više sa MC.
iPhone nema radio, Omnia ima.
iPhone ima mulitouch, Omnia nema.
Omnia ima bolju kameru, ali i iPhone nudi solidno za ono što ima.
Gledaj sad realno. Nekome tko nema nikakve svrhe od poslovnog mobitela (općenito korisnici), u što bi Omnia mogla spadati, već je orijentiran na multimedijsku stranu i kompletnu jednostavnost, koji mobitel bi mu pasao?
Istina, Omnia je nakrcata stvarima, ali koje su joj točno karakteristike koje bi prosječnom korisniku kojega zanima jednostavnost, brzina i multimedija, a da su bolje od iPhoneovih? Stvar je u onome što ćeš koristiti i koliko živaca ćeš potrošiti dok dođeš to toga što trebaš, a ne o tome koliko opcija imaš koje nikada nećeš ni vidjeti.