View Single Post
Staro 04.11.2008., 00:39   #126
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
pa rekao sam da omnia IMA MMS jel citas ti to il trazis nacin da branis iphone
ovdje navedimo sta koji ima a sta nema. znaci prednosti i nedostaci. na tebi je da odlucis cemu ce tebi sluzit mobitel
rekao si da je iphone ipod pa po tome zakljucujem da ces slusat preko njega i bit ce ti potrebna veca memorija. ja imam ipod od 8gb, na pocetku sam mislio da ce mi biti dovoljno, ali eto stalno je full jer mi je zao obrisat neke albume jer nikad neznam kad ce mi se to slusat dok budem putovao, bio na faxu il bilo gdje.
ne sjecam se da si uopce naveo sta uopce trazis. ovo je tvoj prvi post u ovoj temi. a poslije si samo komentirao cijenu i svojstva a ne svoju potrebu za mobom.
tesko mi je instalirat trazit i instalirat aplikacije jer zaste se j***t sa trazenjem kad sam za slicnu cijenu mogao dobit gotov paket a ne da se ja mislim jel neki majmun to lijepo napravio i hoce li to radit kako treba. ovako znam koga cu krivit kad mi nes ne radi.
opet spominjes izgled, a rekao si da neces vise spominjat. i meni je lijep iphone a ovdje pricamo o KARAKTERISTIKAMA MOBITELA
radio sam spomenuo jer smo radili usporedbu. e pocinjes me full zivcirat sa tvojim pricama sta ti treba a sta ne. radio sam imao i na mp3 playerima i na mobitelu i u cijelom zivotu nemam do nedavno 50 sati slusanja radia. nedavno sam poceo preko winampa slusat radi promjene. i da ne nabavljam xy albuma da bih nasao par dobrih pjesama. uzmi si vise taj iphone i bok. oces da ti nadem prodavaca?

EDIT: sto se tice kamere sa svojom usranom kamerom na u600 sam danas napravio 2009 sliku, ne da bih slikao okolo gluposti vec jer mi je trebalo u situacijama kad nisam imao digitalac
A.J. je offline   Reply With Quote