View Single Post
Staro 04.11.2008., 00:36   #125
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Ice a jesi gledao ove nove HTC modele ? Baš moj frend planira uzet HTC touchDiamond ili neki slični.....u svakom slučaju sve mi se sad čini bolja kupnja od iPhone-a...
http://www.htc.com.hr/
Gledao sam, ali nisam tako detaljno. Ima mi opet nekako mali ekran, ali nisam siguran još koje pluseve ima nad iPhoneom i Samyjem.

Citiraj:
Autor maax Pregled postova
hej...

samo par napomena... sto se tice backupa, radi se automatski i sam saki puta kada iPhone spojis na komp... on se synca i ti radi brate sto te volja.

a sada dalje... od omnie je bolji(vec sam napisao) Samsung i8510 (iNNOV8) model. To je trenutavno najbolji mob na trzistu... koliko je vas culo za njega?

poanta nije u tome koji ima vise pod haubom, nego koji predstavlja vrijednost kupcu...

da od iPhonea ima boljih, ima to je sigurno, samo je upitno koliko su ljudi spremni tolerirati greske drugima, a koliko appleu... iz prodajnih rezultata na temelju 2 uređaja u ponudi, mislim da je to itekako vidljivo...

m
Taj Sami nije tač skrin. Ne znam, kraj ovih mi nekako taj sustav izgleda zastarjelo. Osobno me fascinira promjena sučelja, opcija po potrebi, a ne da imaš jedno stalno.

Ima boljih mobitela od iPhonea, naravno.
Ajmo uzeti za "grešku" bluetooth, i nekako kameru (jer ovisi o zahtjevima korisnika, neki će je pokrenuti općenito par puta mjesečno, jer imaju bolju alternativu, a svaka alternativa je bolja od bilo kojeg mobitela). Koje su onda još greške? Ali baš greške. Greška ne može biti to što iPhone nema npr. radio. Jednostavno nema, kao što ni Ferrari nema spojler na hidrauličko podizanje kao Bugatti Veyron. Nemoj reći MMS.
IcyTexx je offline   Reply With Quote