Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Mislim da je iz tvojih XY zadnjih postova i vise nego jasno koji je tebi ljepsi. Ali ako vec velis da se ne mislis prepucavati oko toga ciji je ljepsi (ili veci?) onda se drz toga... osim toga kaj koga briga kaj ce tebi ovo ili ono? Bacaju se usporedbe sto koji ima, a sto koji nema, a ne sto kome treba/ne treba na mobu i kakvih jos gadjeta misli imati sastrane.
|
Stvar je u tome da je Omnia nakrcana stvarima koje vecina nas nece trebat. Uzmi u obzir ovo: ja nisam poslovnjak i zamisli takvog covjeka. Na to treba ciljat u ovom trenutku. Veći i bolji ekran, dobra multimedija, jednostavna upotreba, dobra proširivost (aplikacijama) -> iPhone.
Citiraj:
Autor A.J.
- kaj će mi još 8GB meme, kad već imam 16GB na iPhoneu? pa nebum na mobitel nabildaval terabajte? ima i omnie od 16GB htjedoh reći da nema potrebe nabildavat mobitel u neke nebeske granice, barem u nekom realnom slučaju. Mislim, navedi mi što ćeš sve tako veliko gore držati? Trenutno imam taj SE K800i i MMC od 2GB, a još mi je 512MB slobodno uz sve slike, videe, muziku...
- bluetooth mi nije toliko važan budući da ga jako rijetko koristim - jednom mjesečno, isključeno za bežičnu slušalicu neznam ja dosta cesto koristim bluetooth jer kad nesto uslikam na faxu od biljeski (uvijek nes nemam a neda mi se pisat) onda si posaljem na brzinu na mob il ako vec nekom drugom trebam poslat sa čega na što ti šalješ na mobitel? istina, nekad treba nekaj poslat frendu, ali nikad mi nije bilo niš hitno, nekad se desi da je pjesma (koju mi pošalju na komp pa je stavim na mob i ovak i onak, tak da nema problema), a ak trebam nekaj nekom drugom poslat, jebiga nek se strpi
- kaj je EMS?, kolko ja znam, mobiteli još ne dostavljaju pakete od 10 kila.  , iPhone ima MMS iphone NEMA MMS, omnia IMA, ems sam naveo jer se tamo spominje što je EMS?, iPhone ima MMS
- fotić mi nije toliko važan dok slika izgleda normalno na mobitelu, novi fotić imam, tak da sve manje koristim fotić na mobu (imam SE K800i), a ako je slika normalna na mobu, kao na iPhoneu i ima velki ekran, sve slike ću sa njega pokazivat frendovima govorim o tome koji je bolji a ne o tvojoj potrebi... tebi ocito ne treba ovaj mobitel iz potrebe za koristenje vec pokazivanje prijateljima rekoh gore, tražim mobitel sa kvalitetnim ekranom, dobrom multimedijom, sa gro dodatnih aplikacija koje su po potrebi ultra jeftine, dobrim media playerom, a ima i odličnu podršku kvalitete videa na velikom ekranu; uglavnom, reci mi što ja to točno ne mogu koristiti na iPhoneu, a da mi je od životne važnosti i da mogu koristiti na Omniji?, ne shvaćam pod što vi to točno uvrštavate magičnu riječ "korištenje", kakvo je to magično svojstvo korištenja, to su spominjali i uz nokiu N95 vs. iPhone... Oba ova mobitela imaju i više nego što trebam. A sad kad je nešto nakrcano stvarima koje ćeš pokrenut jedamput za probu...
- ak baš trebas radio, kupis si addon, meni ne treba pretjerano, ustvari imaš internet stream danas rade dodatke za sve stvari, pricamo o originalnim stvarima koje dobis s mobom... radio bi i samsung puno dodataka da ima previse nedostataka :P , uglavnom ne shvaćam sad prenatrpanost stvarima sa jedne i druge strane, poanta je u tome dal ćeš to koristit il ne, za nekog je ovo dobro, za nekog ne
- ah, office... bit će neš i na iPhoneu, ak već nije opet nema sam iphone nego opet dodaci jel tak teško instalirat aplikaciju?
- u stvari, iPhone ima ekran bolje reze, podržava H264, MPEG-4... neznam bas da podrzava H264, jer je to malo prezahtjevno i za neciji komp, moze li neki link otkud ti to (jedino ako sad ne mijesam HD filmove sa H264, sry ako jesam) podržava... http://www.apple.com/iphone/specs.html
Nadam se da za ovo nisi mislio ozbiljno. rekao sam da o izgledu nemozemo raspravljati jer je to subjektivna stvar odsad nadalje ne spominjem dizajn, ali iphone ima veći ekran i ne izgleda kao običan mobitel
ti si vec odavno odlucio da ces uzet iphone i zato ga kupi
EDIT: jedan sa naseg foruma je nabavio iphone od 16gb ubrzo nakon je izasao u americi i nakon tjedan dana il 2 je vec odlucio prodat
frend sa faxa je isto odlucio prodat jer ga nes zeza touch, neki dijelovi ekrana vise ne hvataju
|
|