Tema: Red Alert 3!
View Single Post
Staro 04.11.2008., 00:19   #181
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Lol, ako si ikada igra TW/KW zaozbiljno moga si vidit da taj koncept NEVALJA jer samo vodi k spamanju rafinerija i harvestera da bi što brže posisao polje i uništio neprijatelja.
Ovakav koncept ekonomije je puno bolji za "kompetitivno" igranje jer je puno lakše regulrati ekonomiju i mape te smanjuje spam/promovira micro.

Taj koncept je preuzet iz Generalsa koji su bili najbolja online C&C igra do sada. Također sličan koncept (iako nešto opširniji zbog sekundarnog resursa) je u Starcraftu koji je najkompetitivniji RTS do sada.
to mozda u TW i nevalja ( igrao jesam ali ne ozbiljno pa nemogu reci ),ali za RA2/dune je dusu dalo,taj koncept deponija me i u generalsima smetao,doduse tamo si mogao i sam proizvodit ress ( hacker,drop zone,black market ) pa nije bilo toliko vazno.....
sto se starcrafta tice istina je da je to jedan jako kompetitivni RTS,ali i tamo se mogla proizvodnja ubrzat,bilo je depozita manje,ali mogao si vise dronova radit i dodatne depozite po mapi pobrat brze

ovdje imam dojam da svi vise manje jednako skupljamo ress i da mogu mirno u bazi cekat,uopce nema rusha,igra je spora (koliko god neki ljudi ne volili rush,ja ne volim micro pretjerani,i starcraft sam igrao zerg rush ,puno ekipe je pljuvalo takav sistem igre,samo to se mora znat,i tako su vecinom pljuvali camper prostosi koji su samo carriere htjeli radit )
MAHER je offline   Reply With Quote