View Single Post
Staro 03.11.2008., 23:47   #114
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
mislim da tebe vise vuce sminka neko korist mobitela. tako je i meni bilo kad sam birao izmedu ipod-a i nekog sony-evog mp3 za kojeg svi govore da bolji. sto i mislim da je, ali eto uzeo sam ipak uzeo ipod jer sam htio imat i bio mi je forniji
evo usporedbe link
navest cu na brzinu par prednosti a ti naberi nedostatke
- microSD (TransFlash), up to 8GB
- normalan bluetooth a ne da moras sam nabavljat programcice (mislim da je netko rekao da se to jos posebno placa)
- EMS, MMS
- 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, image stabiliser, video, flash
- FM Radio with RDS (tamo ne pise da ga ima pa predpostavljam da ga nema, sry ako sam u krivu)
- Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) *- isto ko gore
- DivX/XviD/WMV/MP4 player (mislim da iphone moze samo neke formate i do odredene kvalitete i rezolucije)

a sto se tice tog sto si rekao da je ipod. i na omniji mozes slusat mp3. a sto se tice kvalitete zvuka, u apple sam pitao i rekli su da iphone i touch imaju najlosiji zvuk od svih njihovih proizvoda. uz omniju dobis konverter koji prikljucis u mini usb i imas 3,5mm jack za slusalice
omniu kod svakog mozes spojit na komp jer je kabal dostupniji kod drugih nego iphone-ovoj
- kaj će mi još 8GB meme, kad već imam 16GB na iPhoneu? pa nebum na mobitel nabildaval terabajte?
- bluetooth mi nije toliko važan budući da ga jako rijetko koristim - jednom mjesečno, isključeno za bežičnu slušalicu
- kaj je EMS?, kolko ja znam, mobiteli još ne dostavljaju pakete od 10 kila. , iPhone ima MMS
- fotić mi nije toliko važan dok slika izgleda normalno na mobitelu, novi fotić imam, tak da sve manje koristim fotić na mobu (imam SE K800i), a ako je slika normalna na mobu, kao na iPhoneu i ima velki ekran, sve slike ću sa njega pokazivat frendovima
- ak baš trebas radio, kupis si addon, meni ne treba pretjerano, ustvari imaš internet stream
- ah, office... bit će neš i na iPhoneu, ak već nije
- u stvari, iPhone ima ekran bolje reze, podržava H264, MPEG-4...

Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Nadam se da ovo za iPod nisi mislio ozbiljno...

iPod na iPhoneu je najvece smece od iPoda ikada napravljeno, nema do Click Wheela... Najjaci iPod ikada je mini, a Touch i iPhone se mogu sakriti! Za ovo sleek i stylish ne trabunjaj jer je Omnia sest puta ljepsa...
Nadam se da za ovo nisi mislio ozbiljno. Ne zelim se prepirat sta je ljepse, kad znas da je to jedina stvar oko koje se nema smisla prepirat. Svakom svoje. Iphone mi je nekako čist, nema ona dva dolje gumba, a Omnia mi nekako gadno izgleda, kao da su nakeljili tač na običan mobitel.
IcyTexx je offline   Reply With Quote