View Single Post
Staro 03.11.2008., 23:36   #113
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
IcyTexx, neznam da li si vidio uzivo omniu ali stvarno je lijepa ali o ukusu se ne raspravlja i svatko ima svoj ukus. kad sam ga vidio mislio sam prodat svoj U600 i ipod nano 3G ali za te stvari nemogu dobit dovoljno za omniu. pa bih trebao zicat starce za pare, a vec puno toga je u planu za kupit pocevsi od A3 printera do bezicnih slusalica. a ionako vec ogromne troskove nabijam studirajuci vani. a kad bih ga htio uzet preko ugovora moram bih na frendovo ime posto nemam slovensko drzavljanstvo nit nisam drzavljanin EU. tako da sam odustao
ali sljedeci mob ce vjerojatno bit omnia, ali nikad se nezna. za sad me dobro sluzi u600
na tebi je da odlucis sta ces uzet. ako ti je do privlacenja pozornosti, vjeruj mi da ce omnia privuc paznju. iphone je ovdje normalna stvar. vidam ih jako cesto, samo na predavanjima vidim jedno 5 komada.
a koji je bolji, mislim da smo to vec razjasnili
bez uvrede molim, samo ti dajem savjet

EDIT: pretprosli tjedan sam vidio kod jednog lika nes novo, reko moram ga pitat da mi pokaze. kad ono omnia i odmah ga zamolio ako mogu malo pogledat. i na kraju sam ostavio crtanje i prckao po mobitelu
A.J. je offline   Reply With Quote