View Single Post
Staro 03.11.2008., 20:43   #68
$čofi$
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova

Nažalost, GTS nisam koristio. Tamo je jedan kolega pitao gdje je GTS u ovoj usporedbi, pogotovo u odnosu na HD4850. Tako da sam dao samo svoje mišljenje temeljeno na puno pročitanih reviewa.

Da, mogao bih sada spomenuti zakaj sam prodao HD4850 toxic. Probao sam 4 vrste drivera, naravno da su svi pravilno instalirani i predhodno je komp očišćen preko DC-a.
  • Ne završava 3Dmark na toxic taktovima
  • Power play ne radi dobro
  • Crysis i Crysis warhead se ruše učestalo, monitor blinka i baca poruku out of range
  • U stalkeru CS ne prikazuje dijelove okoline (krovove, ograde...)
  • Problem sa prikazivanjem početnih scena u igrama na 1920x1200 rezi
  • Katastrofalan vent na zalmanu - tih tek kada se do maximuma smanji sa fanmateom je tih, al onda loše hladi)
  • Prosječne temperature - oko 70/75 stupnjeva u testovima stabilnosti (po reviewima oko 60)
  • CCC izaziva smrzavanja i BSOD
Kada pogledamo pluseve i minuse, kartica je loša. Jest, FPS-i su visoki...ali minusa je previše. Cijene su porasle, HD4850 više nije jeftina, cijena je 1150kn na gore + accelero S1 i dolazimo do respektabilne cifre.

8800GTS 512 je u ovom trenu jeftinija opcija (999kn HG), malo sporija u prosjeku, ali garantiram da sličnih problema neće biti.

evo da ja kažem prva mišljenja o identičnoj kartici
-3d mark 06 prolazi bez beda čak i na povišenim taktovima od toxic def
-igre rade bez beda, jedino u codu nemogu dobiti više od 91 fps(možda sam ja negdje previdio nešto a možda nisam)
-zalman-katastrofa, brijem da je avionska turbina za ovog pasivac al nadam se da će s fanmateom bit bolje
-rušenja ccc-a tu i tamo al probat ću još to sredit
-sve u svemu naspram moje bivše(hd 2600xt 256mb ddr3) ova je revolucija , samo još da se tih par nedostataka sredi..

znači ja zadovoljan(zasad-vidjet ćemo kad ju počnem mrcvariti(ili ona mene))...
$čofi$ je offline   Reply With Quote