View Single Post
Staro 03.11.2008., 18:45   #104
kalixius
...carpe diem...

kalixius's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor plisani Pregled postova
Hoće li mi se u uređaju, kada se vrati sa servisa, sačuvati moji privatni podaci?

Na žalost ne. I u jamstvenome listu pojašnjeno je da, kada se uređaj zamjenjuje, korisnik mora imati
redovito pohranjene svoje podatke (putem aplikacije iTunes). Naime, iPhone ima kapacitet memorije 8
ili čak 16 GB, a zamjenski uređaj kojega će korisnik imati na raspolaganju tijekom servisiranja svega
4 GB. Dakle, na prodajnom mjestu moglo bi se odraditi, ali samo čuvanje osnovnih podataka kao što su
SIM kontakti, poruke, slike... (teoretski do 4 GB). I to, naravno, pod uvjetom da neispravnost konkretnoga
uređaja to dopušta.
Ovo je teška banana.
Istina,mnogi će reći da će redoviti Update riješiti taj problem i neće se izgubiti podaci kod eventualnog kvara,ali vrlo mali postotak ljudi će to u praksi i raditi.
(zato više preferiram mobitele sa mogučnošću memory stick-a nego fiksne memorije od 8gb)

Meni kada je bio otišao SE W810 onda su mi u servisu fino uspjeli sačuvati sve što se nalazilo na memoriji mobitela.

No šta je tu je...Očekivao sam skuplje cijene vezano za iPhone tako da je ovo veliko iznenađenje...Ali da i opet idem birati mobitel sigurno bi uzeo nešto od "običnih" mobitela.
kalixius je offline   Reply With Quote