Zdravo, evo ovo je moj prvi thread na ovom forumu...
Vec nekoliko dana me zajebava laptop (
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5500265) koji sam kupio prije po miseca, naime dobio sam ga bez drivera, i nadao sam se da nebi trebalo biti problema... upalija san ga, prebacio SATA mode iz AHCI u IDE i bez ikakvih problema instalirao Windows XP sa Service Pack 2... Nasao sam drivere i instalirao... Sve je bilo dobro dok nakon zavrsetka instalacije 2 drivera nisam primjetio da u device manageru jos uvijek stoje 2 Unknown Device-a (jedan sam skuzio sto je- neki hp drive guard ili tako nesto, ugl. nije prijeko potrebno... primjetija san da se ovaj drugi unknown device nalazi na PCI Bus-u. Skinija par programa nebi li uspija detektirat o cemu se radi.Preko Driver Detectivea (nazalost shareware) uspija san vidit da se ustvari radi o INTEL(R) 82801 PCI BRIDGE - 2448 sto bi trebalo biti na driverima od chipseta... formatirao sam vec jednom i sve nacisto i opet isto... naime to je valjda nekakav bridge izmedu maticne u laptopu i graficke tako da mi graficka puno slabije radi a tv kartica mi uopce ne daje sliku...molim vas razmotrite ovaj dosadan i dug post i nadam se da ce neko znati pomoci...
I nadam se da sam sve bitno naveo...
Unaprijed hvala