View Single Post
Staro 03.11.2008., 14:51   #40
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Ti si još bio kod sustretljive ekipe..zamisli da se to radilo o ve-milu ili hg-šrotu gdje za svaki korak naprijed trebaš nekoga udariti. Iskreno, ovaj post mi je utjerao strah oko kupovine dellovih monitora i lcd monitora općenito.
Ma nije tako strasno. Kad sam kupovao ovaj model, prvo sam jedno 20-tak minuta potrosio usporedjujuci 2407 i 2007. Igrajuci se sa postavkama, usporedjujuci boje i ostalo. Brzo sam uvidio da ce biti ipak 2007. Nakon toga sam detaljno pregledao panel. Nema sanse da bi iz ducana nosio monitor sa bilo kakvom manjkavoscu. Mario koji prodaje, normalno bi donjeo novi. Jednako kao sto su ljubazni decki iz servisa dobacili dva nova za usporedbu. Dakle vazno je samo da dodjes budnog oka, sa nekim CD-om s kojim ces proci paletu testnih boja i dobro naculjiti svaki kut. Nije cak glupo ni malo povecalo uzeti sa ugradjenom lampicom

Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
..može li mi tko reći, podržava li koja marka onu politiku "zero pixel"?
Da, kao sto je Matth€w spomenuo postoje sexipilniji modeli u ponudi koji se hvale sa "nula mrtvacima" garancijom. Ali svi se oni ujedno i skrivaju iza ISO 13406-2 koji je (po obicaju) skrojen znajuci za manjkavosti opcenito panela.

Na istom linku (desni izbornik) imas i pojasnjenje, kako svaki pojedini proizvodjac tumaci problematiku deklariranja. Ironicno da stariji modeli imaju bolju prodju nego noviji. Nije losa ni Eizova provjera kvalitete. Ali gledam 2 Samsung (15",17") TN LCD-a koja mi stoje kao ispomoc za nesto prenositi. Neki servisni zahvat i opcenito "Katica Za Sve" prenosne monitore. Bacam ih na sve strane, jedan je vrisnuo na pod sa metar i kusur visoke police... nit ih pazim, nit ih cuvam... ali pixela ili defekta ni za lijeka! Jednostavno dobra i robusna berba.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 03.11.2008. u 15:39. Razlog: zaboravia link
Visage je offline   Reply With Quote