Tema: Fallout
View Single Post
Staro 03.11.2008., 12:52   #336
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
zamjerke:

oblivion stih , znaci :

- cekanje, pronalazenje kreveta za spavanje
- jos pojednostavljenija mehanika kradje i suljanja iz obliviona (crosshair ne nestaje ako se nalazis u sjeni ili na svjetlu..)
- lockpick
- one podzemne postaje me dosta podsjecaju na dungeone iz obliviona
- animacije likova (dobro ovo mi toliko ne smeta posto ne patim na grafiku)
- kupnja i opremanje kuce
- jednako rijesen combat (lijevi klik pucanje/udaranje, desni blok - i to je to)

znam da to i nisu neke mane posto je sve gore navedeno bilo dobro izvedeno u oblivionu

ali toliko su mehanika preuzeli iz obliviona da imam osjecaj kao da igram fallout mod za oblivion

glavna zamjerka u igri mi je lose izveden sustav karme
pokusavam bit iznimno negativan lik u igri ali jako je tesko
zasto?

90% questova je orijentirano na pomaganje drugima ili izvrsavanje zadataka koji na neki nacin pozitivno utjecu na druge tako da ugl dobivam pozitivnu karmu za izvrsavanje questova

rijetki su questovi u kojima doista imas izbor izmedju pozitivca i negativca - jedini pravi questovi na kojes am dosad naisao a da imaju takav izbor su unistavanje ili spasavanje megatona i rijesavanje ghoul situacije sa tenpenny towerom (mos ih pobit ili rijesiti nekakav dogovor)

mislim da je igra i dalje trebala ostati pravi RPG sa isometrijskim pogledom i combatom na poteze (turn based)

igra je i dalje zabavna, ali nije nista sto bi se isticalo od ostalih igara iz zanra (pogotovo od obliviona)

nadam se da ce modovi biti jednako dobro kao i u oblivionu
svaka cast bethesdi na izvrsnoj podrsci za modanje u vecini svojih igara
R2D2x2 je offline   Reply With Quote