03.11.2008., 12:45
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Router
E51 i N95 se bas i ne preklapaju - navise zbog cijene , i to pokusavam prokazati , moze biti n95 namijenjen svima koji su t-t osvjesteni ali njegova cijena u startu je sigurno mnoge odmah odbila jer za kupiti ga trebaju novceki a ne poznavanje i pracenje tehnologija ,a i N95 ima puno vece multimedijalne sposobnosti od E51 , zatim je puno vise trendy uredjaj zbog slidea jer i dalje ima ljudi koji samo gledaju kakav je 'oblik uredjaja .
N95 da je podbacio - ne bi rekao , mozda se ljudi puno zale na nedostatke na tom mobu , ali opet ima ga hrpa ljudi , bez obzira na cijenu koja je u pocetku bila stvarno poprilicna , ali sad je vec puno niza i dostupnija . Takodjer N95 je poprilicno lagano prodati , jer vecina koji ce i biti zainteresirani za taj mob znaju sve kaj on ima , a za recimo e51 mozes ocekivati pitanja poput : Ima li to kameru i bluetooth
Ja uvijek pricam iz iskustva  I takodjer sam subjektivan .
|
Ti si pristupio sa cjenovnog stajalista(bitnije), dok sam ga je gledao sa uporabnog(manje bitno). Stoji i sto si rekao za E51. Jednostavno je tako. Ljudi samo prate ono najbolje... i znaju sve o tome...
sto se iPhonea tice, tu sam pogubljen, niti sam ne znam kako da ga vise gledam... objektivno sam svjestan svih njegovih nedostataka, ali jednostavno ga volim... jbg...
kada smo kod tarifa za iPhone, zbilja nisu horror... mislio sam da ce biti gore...
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..."
|
|
|