View Single Post
Staro 03.11.2008., 10:36   #87
maax
Registered User
Moj komp

maax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Najjaci telefoni serije su namjenjeni svim korisnicima, zato i jesu na vrhu same ponude proizvođača, jer se pretpostavlja da ce biti u stanju podjednako zadovoljiti sve tipove korisnika, ukoliko se odluče na taj uređaj. Sto znači da je N95 ponuđen svim tehnološko osvještenim pojedincima, bez obzira na, u ovom slučaju, zanimanje.

Stoga vjerujem da je taj model podbacio zbog navedenih nedostataka i mislim da je to nedopustivo.

E51 prvenstveno poslovni telefon, usudio bi se reci da se stoga i N95 i E51 preklapaju u dosta širokom području namjene uređaja.

Stoga tvoj stav da sam ih usporedio samo zato jer su "telefoni", nije na mjestu.

Imao sam priliku biti vlasnik sva tri uređaja, pa još k svemu, pričam iz iskustva. Moje iskustvo je navedeno i kao takvo je subjektivno.

Ako si imao prilike koristiti stari iPhone koji skripi (ne znam za ove nove plasticne), onda je to rijetka iznimka, ali onda barem imas na cemu temeljiti misljenje.

m.
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..."
maax je offline   Reply With Quote