Prvo se ispricavam, jer znam i procitao sam da ima ovakvih slicnih tema ovdje, no tamo ima toliko razlicitih preporuka da mi se sve zavrti, pa mi treba necija sigurna preporuka s kojom mogu ici u kupnju i biti siguran da sam miran naredno vrijem.
Ovako, danas idjoh zderat u Mc'Donalds i vidim katalog od HGSpota. Kako vec duze vrijeme namjeravam kupit racunalo, rekoh ajde da vidim sta se nudi u tome HGspotu. I naidjoh na ovo: (4.999kn)
PROCESOR: Intel® Core(TM) 2 Duo E8400 2x3.0 GHz, 6MB LGA775, BUS 1333MHz, Conroe
MATIČNA PLOČA: s.775, TP43, BUS 1600 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk,
RAM: RAM 4 GB DDR2 800 MHz
LAN RADNA MEMORIJA: Kingston 4 GB DDR2 800 MHz
GRAFIČKA KARTICA: ATI Radeon 4850 512 MB
TVRDI DISK: Hitachi 500 GB SATA II OPTIČKI UREĐAJ: DVD+-RW 20x, DL KUĆIŠTE: Midi Tower, AOPEN QF50Z, 450 W, ATX 2, SideThru Plexi, crno (B2SC)
PERIFERIJA: tipkovnica, miš, zvučnici OS: Windows XP Home MODEM: nema
POKLON: Bitdefender Interner Security 2008
Uz ovo bih naravno uzeo i neki losiji od boljih monitora...
Ja sam vec prije namjeravao kupiti nesto tipa
PROCESOR: E7200 od Intela dvojezgreni
GRAFICKA: 4850 ili GeForce 9800
RAM: 2x 1GB (ili vise)
HDD: cca. 320GB
Vidim da ovdje ima i HDD od 500GB sto mi pase, iako nisam siguran u kvalitetu toga diska. Ehh sada. Meni Maticne ploce nisu jaca strana, a komp trebam relativno samo za Gaming, te Multimediju, stoga mi treba dobar Procesor, RAM te Graficka.
Zanima me naime da li bih mogao sam slozit konfiguraciju bolju od ove a za iste (ili po mogucnosti manje) pare?
Znaci: Da li da kupim gotovu Gaming konfu u HGspotu (ili negdje drugdje) ili da ju uz vasu pomoc sam slozim jeftinije?