Tema: Rapidshare
View Single Post
Staro 02.11.2008., 20:25   #554
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da evo odgovora pitao sam jel mi treba acc ili TrafficShare mogu ovako kupiti.

Postovani,

Vi mozete kupiti taj trafficShare ali vam treba i account. Taj traffic share vi mozete potrositi u jedan dan ako imate mogucnosti da skinete recimo toliko podataka. On se ne obnavlja vec kad se potrosi uzima se novi ; uzima se kad vi znate de cete recimo dok vam traje account skinuti tih 500GB. Znate li tocno sto je to TrafficShare? Traffic Share je mogucnost da vi date linkove nekih file-ova koje ste vi uploadali na Rapidshare-u recimo svojim prijateljima i da oni to skidaju bez cekanja (ono odbrojavanje i limiti koje imaju free korisnici) iako nisu premium korisnici. Recimo vi imate 10GB TarfficShare-a i vi ste dali desetorici prijatelja da skine neki film koji ima 700MB i koji ste vi stavili na internet i dali njima linkove, te ce ga oni skinuti (10 skidanja X 700MB =7GB) i vama ce na TrafficShare-u ostati 3GB. To vam je poanta TrafficShare-a, s tim da ce se sada TrafficShare moci prebacivati u povecanje vaseg downloada sa interneta. Nadam se da ste me razumjeli, a ako niste samo pitajte sto vam nije jasno.

Pozdrav

Condurarapid
Zmaj000 je offline   Reply With Quote