Citiraj:
Autor MarkoG
poslao sam mu pm tu na na forumu i na hardveraju sad čekat samo odgovor, makar mislim da ću otići kupit hx520 jer neću moći dočekat
koje je najbolje od ovih wolverine koje si naveo gore
Corsair HX520, TX650, Hiper 630W
ne razumijem se baš u ta napajanja samo po jačini ih znam :P
Cijena TX 650 i HX520 je cca 50kn skuplji HX520, a hiper je oko 570kn
I sad neznam za ovo corsair oni imaju 6+2 pcie konektor jer to ok i jel će se moći grafa dobro klokat sa tim
|
Čuj svako ima svojih mana
HX520 je skuplji od TX650 ali je modularan
TX650W je nešto jeftiniji i snažniji od HX520W no nije modularan
Hiper je tu jer pruža dobar omjer uloženo/dobiveno
6+2pin je ista stvar ko i 8pin samo kaj ga (kako mu i ime govori) možeš koristiti i kao 6pin i kao 8pin konektor
OC tih grafa je ionako ograničen njihovim, da budem skroman, očajnim hlađenjem i samom sendvič konfiguracijom
Citiraj:
Autor g52
Koliko je Fortron 400W PNF ( http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798)
opravdan za sljedece:
E7200 ili 8400, 4GB RAM, HDD ce biti neki SATA300 320-500GB, Sapphire 4850 Dual fansink, Sharkoon 9 value edition, Gigabyte EP35-DS3, Samsung 2232BW + klasican ostatak (tipkovnica, MX518, przilica).
U slucaju da netko smatra da bi trebalo ici nesto jace molim neka glavni faktor bude cijena, pa onda ostalo...
|
nije nikako opravdan izbor je ne vidim zašto su ljudi škrti kupiti pošteno napajanje sa dovoljnim brojem konektora kada već daju pare za onakvu grafu i procesor