ja došo do levela 40 šta je valjda max u beti i imam sve pljuce kaj dozvole do tog levela i dosta perkova imam e da i one nadogradnje na pljuce
sve kaj vam puške ne valjaju ili su spore ili slabe stavite perk stedy aim, faster rate of fire, bullet penetration.... i to riješava problem

to bi trebalo kao biti da puška ima bolji mehanizam pa je brža ili kad penetrira kroz zidove i slično onda ima kao jači kalibar...
uglavnom imam mp40 sa extended clip što je lol, zatim onaj geverung43 švapska poluautomatska mi je super sve kosi na njoj imam tromblon kao GL totalni kick ass, zatim od strojnica tj. MG imam onaj švapski MG42 koji je meni brutala, pod sekciju rifles imate STG44 koji je uff mrak

od snipera sam imo bolt rifle springfield ali kad sam vidio šta radi M1 Grand sa optikom onda sam igro snjom da zaradim optiku... opće vam netreba udah samo klikaš ko u cod4 ona amerska od 15 metaka
jedino na ćemu bi trebali po meni proradit je spawn point koji su totaly random što suck i soundovi za oružja jer su neka ok a neka su full bezveze