View Single Post
Staro 02.11.2008., 12:13   #698
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Eto sad da malo zaboravimo ove maglenke i sve i da predjemo na malo drugaciju temu koja se tice policije.

Tema je ALKO TEST.

Situacija je sledeca: Juce se pekla rakija kod drugarice na vikendici pa smo im odtisli pomoci (u pečenju naravno) . Naravno kad se nešto pravi to se isto mora i probati da se vidi treba li šta dodati/oduzeti kako bi se dobio što bolji proizvod. Ja sam vozio tako da nisam ni okusio alkohol, ali ova dvojica koji su isli samnom su popili (malo više).
Drugaricin stari je sa jednim od ove dvojice koji je dosao sanmon popio 8 flaša po 0.75 l te rakije koju su ispekli (dakle njih dvojica su popili jebnih 6 litara rakije). Pilo se od 13:30 do 23:20. I u neka doba kad smo se vratili u grad i objasnili ovom liku šta je sve popio nije vjerovao, pa smo skontali da bi on trebao duvati (alko test), čisto da vidimo koliok on ima krvi u alkoholu. Jer on kad duva kroz usta padas u nesvijest (što je i logično s obzirom koliko je on popio), ali kad dune kroz nos i tada miris alkohola ubijaaa.

Tako smo se mi uputili do poznatih mjesta gdje saobraćajci noću dežuraju, ali ih nigdje nije bilo (juče ujutru je grad vrvio od policije jer su stvari od onog čovjek što je ubio urednika nacionala pronadjene u Doboju (nekakva kaciga i jos nekakve sitnice). Kako nismo našli saobraćajce uputili smo se oko 1 sat iz aponoći do MUP-a. Tamo ušli i našli dežurnog koji nas je blijedo gledao kad smo zatražili da ovaj pajdo dobrovoljno duva. Onda se pojavio još jedan dežurni i počeo pričati kako se to ne može tek tako raditi i slične stvari. Poslije toga smo otišli u hitnu pomoć da vidimo da li bi oni njemu izvadili krv pa da urade analizu, pa su nas i tu odbili (naravno pogledi su im bili ko da su vidili ne znam ni ja šta).

Da li se alko test može uraditi uopšte dobrovoljno??? Naravno bili smo spremni platiti i potpisati se da je bilo dobrovoljno što smo im i rekli, ali niko nam nije htio izaći u susret.