View Single Post
Staro 01.11.2008., 23:13   #1994
njubina
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Imam jednu enigmu...kada gasim komp na start menu power buton (crveni gumb ) komp se kompletno ugasi .Ni jedan ventilator se ne vrti , ledica od harda je totalno ugašena,miš je ugašen tj. ne svijetli led dioda...komp je izgleda kao da je napravljen shut down.Može se upaliti jedino preko prekidača na kućištu , ne radi dvoklik preko miša. Kada se komp upali preko kućišta kompletni sistem sa svim programima je učitan za 5-6 sekundi.Nema butanja nego se jako brzo pojavi kompletni desktop .
Osobno ju tako stalno gasim i to mi je odlično .E sad , sa više strana sam čuo da drugima to tako ne radi.Ljudi mi govore da im se ventovi i dalje vrte na kućištu i procesoru te se kopletno ugasi jedino monitor .Komp mogu upaliti preko miša na dvoklik .
Ja sam pipao hladnjak od procesora i totalno je hladan nakon takvog gašenja a temperature nakon paljenja su niske te nemam osječaj da je procesor u nekom tihom radu nego da je kompletno ugašen .
Matična je ECS A770M-A ,X2 5400 ,4x1 gb ddr 800 ,ati 4850 vista ultimate 32 bita sp1
Vista je podešena ovako;

Ima li itko neka slična iskustva ?
njubina je offline   Reply With Quote