View Single Post
Staro 01.11.2008., 22:29   #1
neno20st
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
EPG na windows MCE tutorijal

poštovani evo nakon sto sam uspio sebi namjestiti evo da i sa Vama podijelim ovu malu pomoc:

Prvo izbrišete sve dosadasnje epg programe i u MCE stavite da nezelite primatu guide

Sa stranice http://forum.epgstream.net/viewtopic.php?f=56&t=500 skinete zadnju verziju xmltvGuidePack_1.0.19.exe i instalirate te zatim iz Start menija pokrenete XML Download Settings. Pokrene se cmd te Vas stavlja na cekanje dvadesetak sekund radi toga sta nije skroz besplatan nakon toga otvara Vam se konfiguratot i samo slijedite ovo:
- Pod service tabom i stavkom service gateway ne odaberete nista iz ponudjenoga vec upisete ovo: http://www.gonix.net/xmltv/channels.xml.gz
- Pod sheduler stavite sto vec zelite
- Pod Channels tabom stavite download programa i obiljezavate nakon downloada koje hocete imati
Pod xmltv stavkom odabirete putanju gdje ce Vam spremati tv guide tj xmltv.xml file
- Pod cache stavkom brisete sav cache i cache expirity stavljate na 0
- Snimite postavke i izadjete iz konfiguratora

-Iz Start menija pokrecete xmltv download program te cekate da obavi svoje
-Iz Start menija pokrecete guide service proxy settings te opet cekate, otvara se konfigurator te slijedite:
- trebali bi dobit neko upozorenje te stavite Yes
- u konfiguratoru pod Soure tabom oznacite putanje gdje sta stavili da vam snima xmltv.xml file(u prijasnjem konfiguratoru)
- Tab Channels birate Read default settings opciju(mala stavka plavom bojom oznacena)
- Categories tab - Read default kliknete , upozorenje za samo 30 prvih..nis posebno..pa iz desne strane drag i drop na lijevu postavljate zanrove

I to bi bilo to... sad u MCE stavljate da zelite setup Guidea te stavljate Automatic download..i pod code 10000 te kasnije birate EPG koji Vam nadje te vrsite skeniranje programa..kad sve zavri ako treba namjetite pridruzivanje programa onima iz EPG sta je skinuo ako vam imena nisu uskladjena i to bi bilo to...Meni je proradilo samo iz nekog razloga nemam nasa slova pa ako netko to sredi neka i meni pomogne..

i da posebno hvala clanu syss na nesebicnoj pomoci
neno20st je offline   Reply With Quote