View Single Post
Staro 01.11.2008., 19:47   #31
JosipMiller
Technician
Moj komp

JosipMiller's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Jandrokovića sam zamolio da posalje jedan dopis irskoj gospodarskoj komori koja bas danas zasjeda u Dublinskom bircu i obradjuje par tocaka potpisane suradnje sa HR. Ipak radimo po njihovom modelu preporoda i gradjanima HR nece biti drago cut, kako vec 4-ti IPS dolazi sa alko pixelom!
Ovo me je šokiralo više nego tvoj slučaj s monitorom: kod nas su plasirali laž da se mi razvijamo po irskom modelu ? Možda po Čadskom ili ako imamo sreće Paragvajskom.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Jandrokovića sam zamolio da posalje jedan dopis irskoj gospodarskoj komori koja bas danas zasjeda u Dublinskom bircu i obradjuje par tocaka potpisane suradnje sa HR. Ipak radimo po njihovom modelu preporoda i gradjanima HR nece biti drago cut, kako vec 4-ti IPS dolazi sa alko pixelom!
Je li netko u drugim zemljama imao problema ove vrste s ovim monitorom ?

Svaka proizvodnja ima shkart i ovdje je netko veliku količinu monitora obdario shkart matricama i plasirao je na "treće tržište" ili je netko ušvercao veliku količinu monitora sa shkart matricama po maloj cijeni i znajući to plasirao ih ovdašnjim trgovinama. Takvo nešto jest u pitanju. Isto kao i Abit ploče priije koju godinu koje su radile po mjesec ili dva i nakon tog perioda počele blokirati.

Ovakve stvari treba možda nabavljati izvana (ispast će ti jeftinije i pouzdanije pronaći polovnu stvar na ebayu nego nabavljati novu kod nas).

Zadnje izmijenjeno od: Mar. 01.11.2008. u 20:14.
JosipMiller je offline   Reply With Quote