01.11.2008., 16:12
|
|
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor T0X1C
Nazalost ne, i dalje gnjavim sluzbu za korisnike, oni mene lijepo uvjeravaju da je to smetnja u liniji, i da oni ocitavaju na mojoj parici mogucnost od 11 Mbita/s.
Dosli mi tehnicari u stan jucer, oni isto mjerili, isto 11 Mbita/s, provjerili sve linije po kuci i tu nema smetnji ni zagusenja i ljudi mi kazu da je to vjerojatno losa parica izmedju centrale i moje kuce, i da se to popravlja tj. zamjenjuju stare novima, ali mi je covjek i otvoreno rekao da se uskoro ne nadam nekom napretku jer ih to kosta masu para i vremena tako da se nece to uskoro rijesit...
Ali nista, zvat cu ih i dalje svaki dan i gotovo, nedam im mira dok se ovo ne rijesi...
Ali meni je jos ful sumnjivo kako to da mi je Downstream SNR samo 6 dB a Upstream cak 23 dB, pa ista je to parica, ako jer sum velik za download zar nebi treba bit velik sum i prilikom uploada??
|
Jesi probao stavit nove kabele? Glupo, znam, ali hebiga...
Meni su riješili problem (pogledaj na linku gore), čovjek mi je pobrisao neke stare postavke šta su im ostale na serveru, također mi je rekao da je dobro što su mi zamijenili router za novi jer da su očitavali parametre sa mog starog routera i da je bio u qrcu (slao loše parametre, tako nešto), pa eto, probaj nešto od toga...
Sretno 
|
|
|