to sto je iphone apple i poznatiji po touch-u neznaci da je i bolji... znam ljude koji imaju iphone i zele sada omniu jer im se ne svida iphone... ulozeno-dobiveno nije na iphonovoj strani. bio sam prije lud za iphone-om ali sam ohladio od njega kad sam cuo par misljenja od prijatelja.
prosli tjedan sam malo prckao na omniu od jednog lika sa faxa i mob mi je prejeben. za touch ti nemogu previse komentirat jer nemam bas iskustva sa vise touch ekranima. na pocetku sam bio jako pazljiv dok sam ga imao u rukama pa mi nije hvatao svaki dodir ali poslije vec islo bolje. taj lik od kojeg sam ga isprobavao jer rekao da ima previse funkcija da ga ima nekoliko tjedana i jos ne zna sve na njemu.
sto se tice kamere, velika je prednost nad iphone-om sto ima 5mp i image stabiliser.
mozes dodat memorije sa SD karticama sto opet iphone ne moze.
uz mob dobis i neki converter koji upiknes sa strane u usb i onda mozes spojit svoje omiljene 3,5mm slusalice. treba vremena da se priviknes ali po mome puno bolji izbor nego iphone. ne pada mi sada napamet sta bih ti jos rekao pa pitaj ako te nes odredeno zanima. imas ovdje dosta o njemu pa si pogledaj ako nisi
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php