View Single Post
Staro 01.11.2008., 14:09   #1975
Kožni
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Dobro, ovo je topic o AMIS-u! a ne o antivirusima! Iduci koji pocne o AV-u dobije crveni karton!

Nema potrebe za silničkim iživljavanjem, jerbo antivirus i firewall standardni dio je Amisove usluge, te nije offtopic, a vjerujem da nisam jedini od par desetaka tisuća Amisovih korisnika koje zanima taj važni sigurnosni dio usluge,
To je kao da zabraniš diskusiju o Ping, a niti Bandwidthu, jer za to postoje druge teme. Tako da ne bi bilo zgoreg da se suzdržiš kad nisi u toku Varadinče jedan neamisovski . Štoviše naglasih u svom uvodnom upisu:
Citiraj:
Autor Kožni Pregled postova
PS. mogao sam otvoriti novi thread o F-secure, ali budući da dolazi besplatno sa Amis ADSL paketom, odlučio sam zagnjaviti Amisove korisnike.
Hvala unaprijed.
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
pošto nisi odmah shvatio rado ću ti dodatno objasniti: nitko ovdje na forumu od Amisovaca vjerojatno ne koristi F-secure
@tomifish2002. razvidno da je bez stručnih znanja koji nisu treme PC Expert foruma, teško shvatiti takve pout tebe koji zborie u ime SVIH, . Mene su interesirali dojmovi onih koji su isprobali taj dio Amisovog paketa. Kao npr odgovor koji cijenim:

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Probao sam taj F-secure kad sam tek dobio amis , onak iz znatizelje , i kao da mi je ubijao komp , doduse onda sam imao drugaciju i slabiju konfu .
Najljepše zahvaljujem diskutantima Roberto, Bono, tomifish2002, Router.
Kožni je offline   Reply With Quote