Tema: Nitto 1320
View Single Post
Staro 06.06.2004., 12:54   #324
Busy
Just4Fun
Moj komp

Busy's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
hmm, ovako ide sad nesto sto cu reci!
mislim da nije uopce pitanje u autima, nego u vozacu, gear ratios i refleksima...
evo bas sam malo gledo kak drugi mogu sa civicom napravit vremena ispod 8.4 ili mozda cak i 8.3, i tako ja malo se vratim na hondu i vidim sve je pokupovano sta je trebalo, jos jednio ostaje na tim gear ratios, i krenem ih postelavat, ljepo odvozim par puta i provjeravam svaku brzinu i gledam kak se odaziva, i skuzim da sto veci broj ti stavis na brzinu to ce ona brze ici, a i auto s njom.
i tak nije mi se vise dalo vs compa vjezbat nego idem ja online isprobavat hondu i tak sam izazvao puno ljudi i izvjezbao se dosta i postigao najbolje vrijeme od 8.313, a mislim da mogu i jos koju stotinku dolje!
e sad postavke su 4.006, 2.264, 1.588, 1.217, 0.878, 0.676, 4.613
a mislim da se mogu i jos preciznije postelat!
tak da nemojte odustajat bezveze od autiju samo zato sto u pocetku ti neide s njim! pozabavi se malo i postelaj brzine i evo vidite rezultat!
e da i jos sam skuzio da IAKO IMAS BOLJE VRIJEME I VECU BRZINU AL PUNO SLABIJI REACTION TIME OD PROTIVNIKA TADA GUBIS UTRKU!!! to je i mene zivciralo pa kak gubim kad sam bojli u vremenu, al izgeda da su to pravila, sto sam tek sad saznao (nakon sto sam sam zgubio dosta pratija vs. jednog tipa koji me zivcirao, ja sam stalno imo bolje vrijeme a on slabije al on je stalno dobivao!)
ovak ide to,
vrijeme prolaska staze + vrijeme reakcije = ukupno vrijeme
eh da sam to znao prije manje bi para izgubio, posto se uvijek kladim na 1000$ jer mi je trulo na manje se kladit!
aaaaa al na greskama se uci jel? :clap: