View Single Post
Staro 01.11.2008., 01:58   #355
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Cek malo stani stop.

Meni je smijesno da se ima konfe od 5000+kn, a da se nema LCD. Mislim da ti je puno gore gledati u CRT nego u TN lcd, koji je sto god neko rekao vec vrlo napredan komad monitora i prosjecnom korisniku koji ne radi nekakavu graficku prof. obradu slike cak i overkill.

Izbijanje svijetlosti vidis u uvjetima potpune tame i samo kod crnih podloga (barem ja na svome), zuje ove nove revizije (moj je necujan) i to ne zuji trafo nego rezonira nesto u njima, citaj malo ga zasarafis jace i to je to. A brightness uvjek mozes smanjiti.

Ovaj tvoj post je tipican post nekoga tko pokusava opravdati ulozeno u c2d proc koji mu je tek nepotreban u odnosu na potrebu za kvalitetnim monitorom.
PROBLEM je šta mi uopće nije teško dati najmanje 5000kn za dobar LCD,ali problem je nažalost koliko vidim iz raznoraznih recenzija,korisničkih osvrta,pa i uživo kad idem malo gledati po dućanu da budem iša sa konja na magarca...moj crt nije neki monitor,srednja klasa ali mene oći uopće ne bolu,najtragičnije kad sam na lcd_u više od par sati oći peku,glavobolja(možda brihgtnes)ali kod ovog crt-a nemam tih problema,boje su sve ko u prirodi,pa neovisno o svemu bi tia kupiti lcd poradi HD filmova 1920x1080...razmišljam o lenovi ali sad imam na monitoru 1600x1200 i stvarno slova su pre sitna na internetu tako da je 22" malo za 1920x1200
GodsKiller je offline   Reply With Quote