View Single Post
Staro 31.10.2008., 23:28   #677
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Sorry ali to je čista tvoja krivica
Pa ne gledaš čovjeku samo u štop svjetla, valjda si mogo skužit da se vozilo zaustavlja. A i dužan si držati razmak s obzirom an uvjete na cesti i samo vozilo kojim upravljaš
A kaj se tiče pozicija i štop lampi, tu zato postoji treće stop svietlo
Nisam niti rekao da nisam kriv, moja je dužnost bila zaustaviti se, a sad to što je on jedini kočio a ostale dvije trake nisu to je druga stvar, nisam ja niti gledao sao u njegova štop svijetla, vozio sam se nekih 15m iza njega i išli smo polako,nekakvih 60-70km/h samo što je on eto stao tamo gdje su svi još ubrzavali da ulove prolaz.
Poanta je u tome, nemora biti da bih stao ali mislim da bih imao veće izglede na vrijeme primjetit da je stao da su mu pozicije bile ugašene,ovako sunce je tuklo bočno sa leđa i bacilo refleksiju preko njegovih stražnjih lampi, a pošto su pozicije već svijetlile razlika u svjetlini štopa je bila umanjena, a trećeg štop svijetla nije niti imao... Jbg, bilo pa prošlo, u principu dnevna svijetla su ok ali kad bi npr postojala opcija da dnevna svijetla uključuju samo prednje farove mislim da bi ipak bilo bolje u takvim situacijama.
Definitivno je ovo što sada imamo najgora situacija, polovina vozača pali svijetla druga polovina ne, a neki čak i po noći idu bez njih ili samo pod pozicijama, to je ono problematično, sve se šareni, trebalo bi napisat obavezni zakon, znači svijetla ili svi upaljena ili svi ugašena a ne kako se kome sprdne, pa tko ne poštuje fino mu se malo stanji novčanik i bok...