View Single Post
Staro 31.10.2008., 20:17   #26
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Kako se odvijala danasnja epizoda Dell berba 2007?

Prvohodila je ranojutarnja poruka :

Poštovani,

Trenutno na skladištu imamo 2007WFP sa S-IPS LG. Philips matricom (RT803). Ako je to vama u redu, monitor vam može biti odmah zamijenjen.

Jednu stvar sad zbilja mogu reci bez ikakvog pretjerivanja : Kodeks ima sigurno jedan od najsusretljivijih servisa u gradu!

Ljubazni djelatnik Marko vec je pripremio monitor koji me je cekao u servisu pogonjen i spreman za brzu provjeru. Nije nasao nikavih manjkavosti na njemu i doista, na prvi pogled se tako i meni ucinilo. No nakon sto sam malo posnimao bijelu povrsinu... pronasao sam jedan pixel u nastanku. Marko se nije smeo i odma ponudio jos jedan monitor, odnosno zadnji 2007 koji su imali na skladistu!

Donesen je i taj i zelena test povrsina odmah nas je pozdravila za novim pixelom! To su novi monitori iz kutija izvadjeni, da ne bi bilo zabune. Kako su oba imali pixele, nije bi bilo potrebe gledati ostalu problematiku. Solucija? Narucen je jos jedan novi za potrebu ove zamjene. Sad se doista nadam da ce taj biti kompletan. 4 komada za redom, bilo bi ipak daleko previse!

Ponovo mi je ponudjeno da ga odnesem doma dok ne stigne zamjena (tjedan dana) no nisam vidio za to potrebe. Monitora ima dovljno na stolu a teglit ga reda radi nema smisla.

Da je sve kvarno oko nas nije neka tajna. Svi tome svjedocimo sa kukanjem o nekvaliteti. No kad imas ovakavu susretljivost servisa, barem si u toj nemoci sretan kad znas da imas korektne ljude oko sebe. Posebno sto su svi snimljeni (vecina) u servisu, relativno mladja ekipa. Tim vise ide ova pohvala. Vrlo zdrava politika ordinira u ovoj firmi. Barem koliko mi pokazuje dosadasnje iskustvo.

Jandrokovića sam zamolio da posalje jedan dopis irskoj gospodarskoj komori koja bas danas zasjeda u Dublinskom bircu i obradjuje par tocaka potpisane suradnje sa HR. Ipak radimo po njihovom modelu preporoda i gradjanima HR nece biti drago cut, kako vec 4-ti IPS dolazi sa alko pixelom!
Visage je offline   Reply With Quote